Alkatrészvilág

A három legcikisebb autós kiegészítő

2016. március 22. 22:13 - Carvic

Tegyük fel, hogy egy 21 éves fiú vagy: előtted a világ, és ha a Corvinuson végzel, tuti meglesz majd az álomállás is. Szombaton randid van, és bár friss a jogsid, apád odaadja neked a kocsit, de csak egy feltétellel.

Ki kell tenned a tanulóvezető táblát.

Valószínűleg sokunknak volt ehhez hasonló rémálma, még akkor is, ha azzal a kék téglalapban lévő fehér T betűvel az égvilágon semmi baj nincs. Nem mondjuk, hogy büszkén hordja az ember, de cikisnek nevezni talán költői túlzás.

A most következő tételeknél viszont nincs kegyelem. Ezeket tényleg jobb, ha a garázs legtávolabbi pontjára, vagy akár egyenesen a kukába dobjuk.

A légterelő, ami azt sugalja hogy szereted a Halálos iramban filmeket

lada_legterelo.jpg

Igen, tudjuk, nagyon frankó volt a film. Az első mai szemmel egy kicsit avitt, de akkor is, törnek-zúznak, gyorsulnak, és ez cool.

De ha azt gondolod, hogyha a kocka Ladára felszerelsz egy ilyet majd minden csaj a lábaid elé zuhan, akkor ki kell, hogy ábrándítsunk. Mert sajnos nem így lesz. 

Szempilladísz lámpák fölé

szempilla.jpg

Tegye fel a kezét, aki látott már olyan csajos kocsit, aminek a fényszórói fölé fekete, szempillához hasonlító díszt szereltek! És most tartsák fel a kezüket azok, akik szerint ez ultragáz.

Jól gondoltuk, valószínűleg 99 százalék. A maradéknak vagy van, vagy a barátnője már felszerelte. Ebbe a kategóriába tartozik a motorháztető-védő is. Ne!  Egyszerűen: ne!

Ciki, mert a Polo attól nem lesz cukibb, és aki látja, azt gondolja, hogy valaki így akarta kifejezni, mennyire büszke arra, hogy kozmetikusnak tanul.

Autós matrica

matricas_auto.jpg

Amerikában hihetetlenül népszerű az, hogy elnökválasztások idején az emberek szépen felmatricázzák a kocsijukat, hadd lássa a világ, szerintük ki változtatja meg a bátrak hazáját.

Aztán a kampány végén a Romney-ra vagy McCainre szavazók akkora apátiába esnek, hogy elfelejtik lekaparni a bumper stickert, így az egész világ látja, hogy ők a vesztesekre voksoltak. 

Legalább ennyire gázok a "Csúcsszuper a gyerekem" és hasonló szövegek, na meg  a pálcikafigurás családrajzok, mivel ha őszinték leszünk magunkkal, rá fogunk jönni, hogy erre az információra senki sem kíváncsi.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alkatresz.blog.hu/api/trackback/id/tr418518432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása